Je wilt natuurlijk de beste webhosting om je website op te plaatsen zodat je bezoekers kunnen surfen op een snelle website. Het in aangetoond dat mensen meer interesse hebben in een website en hier ook meer naar terug komen als deze snel laadt.

Maar wat is nu de beste webhosting?

De beste webhosting bestaat gewoonweg niet aangezien er zoveel factoren zijn die mee een rol spelen. Zo kan je website bijvoorbeeld slecht geprogrammeerd zijn waardoor je website heel traag laadt. Ook kan het zijn dat je momenteel op een slechte server zit. Een webhosting berdrijf heeft honderden servers en het kan al eens voorvallen dat een van de servers onopgemerkt te zwaar belast is of verouderde hardware heeft. Een verhuizing aanvragen naar een andere server kan vaak zorgen tot de oplossing van het probleem.

Als je nog helemaal geen webhosting hebt kan je natuurlijk moeilijk deze dingen gaan bekijken. In dit geval kan je je gaan baseren op reviews van verschillende hosting bedrijven. Als je deze weg kiest dan ga je merken dat je bijna altijd uitkomt bij de grotere webhosting bedrijven. Dit is simpelweg omdat kleinere bedrijven vaak weinig of helemaal geen reviews hebben, je kan je dus eigenlijk op niets baseren.

De grote webhostingbedrijven zijn natuurlijk niet slecht, je krijgt er vaak dezelfde webhosting maar tegen een veel goedkoper tarief. Een van de redenen waarom ze dit kunnen is omdat ze simpelweg op volume werken. De grote hosting bedrijven hebben kleinere marges maar hebben een klantenbestand dat misschien 100 of 200 keer groter is als een gewoon webhosting bedrijfje. Nog een andere reden is omdat ze veel automatisering gebruiken, dit zorgt er natuurlijk weer voor dat er personeel kan uitgespaard worden.

Lees reviews en vergelijk zoveel je kan, op deze manier zul je ontdekken wat naar jouw gevoel het beste webhosting bedrijf is.

Comments

comments