Cloud Hosting Providers in België en Nederland

Tegenwoordig zijn de meeste hosting providers aan het overstappen op cloud hosting, een geavanceerde manier van webhosting waardoor zeer hoge uptimes en stabiliteit gegarandeerd kunnen worden. Naast de stabiliteit en hoge uptimes is er ook sprake van een hogere snelheid dankzij gebruik te maken van een hele cluster server t.o.v. het oude systeem waarbij 1 fysieke server al het werk deed. Als er nu een server uitvalt dan merkt de eindgebruiker hier niets van aangezien een andere server het al heeft overgenomen. Niet op zoek naar shared hosting bekijk onze cloud server vps pagina.

Cloud hosting in België en Nederland

Bedrijf Prijs Specificaties Website
versio
€2,50
  • Land: Nederland
  • Schijfruimte: 5 GB
  • Dataverkeer: onbeperkt
  • Domeinnamen: 25
Bezoek Website

Meer informatie over Cloudcomputing

Cloudcomputing is een fenomeen dat de laatste jaren enorm aan het opkomen is. Naast de webhosting industrie maken ook andere industriën gebruik van de cloud om hun gegevens te verwerken en te bewaren. Gewone desktop pc’s zijn een gevaar voor enorm veel redenen zoals datadiefstal, virussen en natuurlijk hardware die kapot gaat. Het zal je maar voorvallen dat de hardeschijf van je pc het begeeft terwijl je belangrijke gegevens hier op hebt staan. De cloud zorgt ervoor dat alle data veilig wordt opgeslagen en zorgt voor regelmatige backups van deze data.

Type cloudcomputing

Publieke cloud:De eindgebruiker heeft geen controle over de data aangezien deze op de cloud zelf staat. Ook de software staat op de cloud server maar ook hier heeft de eindgebruiker niets over te zeggen.

Private cloud: De eindgebruik heeft toegang tot een eigen virtuele server die in de cloud staat en heeft volledige controle over de de data, de beveiliging en de software.