WordPress kan op elke hosting geplaatst worden, ook al gaat het om Linux hosting of Windows hosting. Er zijn natuurlijk mensen die hier helemaal geen verstand van hebben en dit ook niet willen leren. Voor deze mensen is het mogelijk om enkel wordpress hosting aan te schaffen.

wordpress hosting providers

Bedrijf Prijs Specificaties Website
cloud86 €7,95
  • Schijfruimte: 10 GB
  • Dataverkeer: onbeperkt
  • Websites: 2
  • Extra ondersteuning voor jouw wordpress website inbegrepen. Als er iets fout is met je website wordt dit naar beste vermogen opgelost.
Grote korting vanaf 3 jaar
Onbeperkt dataverkeer!
Gratis verhuis website

Er zijn enkele bedrijven waar men wordpress hosting bij kan bestellen maar de bekendste is natuurlijk wordpress.com zelf. WordPress.com staat bekend om zijn dienst waarbij men een gratis wordpress blog kan registreren. Men registreert dan geen domein maar men krijgt een subdomein toegewezen op wordpress.com. De website zal dus de volgende URL hebben, website.wordpress.com.

Het nadeel van dit gratis wordpress blog is dat vele functies die wordpress normaal heeft eruit zijn gehaald of zijn gelimiteerd. Zo is het bijvoorbeeld niet mogelijk om custom wordpress themes te installeren op je blog of bepaalde plugins te installeren.

Comments

comments