Cloud VPS Hosting Server?

Als je op zoek bent naar stabiele cloud VPS Hosting dan raden we je zeker aan om eens een kijkje te nemen naar de VPS servers van Versio. Al sinds midden 2012 heeft Versio een nieuw cloud platform in gebruik genomen waarbij de klant een bepaalde hoeveelheid CPU cores, RAM geheugen en diskspace kan huren om dan daarna een zelfgekozen hoeveelheid VPS servers te installeren en te laten draaien in de cloud. Het aantal virtuele servers die kunnen geïnstalleerd worden is gelijk aan het aantal cloudboxes die men besteld en deze zijn schaalbaar tot je al je resources hebt opgebruikt. Alle bekende Linux en Windows distributies zijn beschikbaar op de virtuele servers.

Mer informatie vind je op Versio.nl

Specificaties en prijs per cloudbox

VOORBEELD 1 CLOUDBOX VOORBEELD 4 CLOUDBOXES VOORBEELD 8 CLOUDBOXES
Prijs: €9,99
Prijs: €39,99 Prijs: €79,99
Max VPS servers: 1
Max VPS servers: 4 Max VPS servers: 8
CPU cores: 1
CPU cores: 4
CPU cores: 8
Geheugen: 1024 MB
Geheugen: 4096 MB Geheugen: 8192 MB
Hardeschijf: 100 GB
Hardeschijf: 400 GB Hardeschijf: 800 GB
Dataverkeer: 2000 GB
Dataverkeer: 8000 GB Dataverkeer: 16000 GB
Backup: 30 GB
Backup: 120 GB Backup: 240 GB
Snapshots: 30
Snapshots: 120 Snapshots: 240
IP adressen: 1
IP adressen: 4
IP adressen: 8

cloud vps versio

Bekijk het volledige aanbod cloud server op Versio.nl

Meer informatie over de cloud servers

Standaard zijn de cloud servers unmanaged, vandaar natuurlijk ook de goedkope prijs. Het is echter wel mogelijk om hier een managed server van te maken via een support plan.

  • Basic support plan: €30,00 per maand = Versio controleert 1 keer per maand de software en server logs en zorgt dat alle software up-to-date is
  • Advanced support plan: €50,00 per maand = Versio controleert 1 keer per maand de logs en optimaliseert de server zodat deze vlot loopt + zorgt ervoor dat alle software up-to-date is. Daarnaast wordt de server ook nog eens 24/7 per dag gemonitord zodat storingen direct kunnen worden opgelost.

Je hebt de keuze uit enorm veel templates en zeer uitgebreide mogelijkheden door het geavanceerde cloud systeem dat Versio gebruikt. Meer informatie over het systeem + een uitgebreide review vind je hier. Start nu met de bouw van je VPS in de cloud!