Zakelijke Hosting Provider voor uw Website

Als u zakelijke hosting zoekt voor de website van uw bedrijf, dan moet u goed uitkijken waar u uw webhosting gaat afnemen. De website is immers voor vele bedrijven een kritiek onderdeel van hun business en vereist een zeer goede uptime, snelheid en veiligheid.

Als we naar de Belgische markt kijken, dan is er 1 bedrijf dat er bovenuit springt, mede door de vele features die ze aanbieden, en hun expertise die ze opgebouwd hebben sinds 1999.
We bevelen dus met volle vertrouwen de hosting diensten van Combell aan. Een van de grootste en langst bestaande webhosting bedrijven in België.

Belangrijk!

Uit testen blijkt dat maar liefst 25% van de bezoekers een website wegklikken als deze niet onder de 4 seconden laadt. Zorg daarom voor een betrouwbare en snelle hosting!

Zakelijke hosting in België

Bedrijf Prijs Specificaties Waarom?
Combell

Belgisch Hostingbedrijf
€6,25
  • Schijfruimte: 50 GB
  • Dataverkeer: onbeperkt
  • Domeinnamen: 4
Gratis domeinnaam
Combell shield: Bescherming tegen hacking en malware aanvallen
Onbeperkt dataverkeer
Snelle SSD hosting
Actief sinds 1999!

Goede zakelijke hosting is een vereiste

Naast een goed design is het ook zeker een vereiste dat de webhosting van uw bedrijfssite goed geregeld is. Dit wilt zeggen, een hoge uptime, zeer stabiel en een snelle laadtijd. Stel je voor dat potentiële of zelfs vaste klanten uw website niet kunnen bereiken door slechte hosting en zich dan maar naar de concurrent begeven! Wees bereid om te betalen voor goede webhosting voor de site van uw bedrijf, het brengt veel meer geld op dan dat het u kost. Ook krijgt u bij de iets duurdere hosting veel betere ondersteuning zodat u direct geholpen kan worden als er iets onduidelijk is of misloopt.

Je website is je digitale uithangbord

Een bedrijfswebsite is het uithangbord van je bedrijf en zorgt ervoor dat je potentiële klanten kennis laat maken met uw diensten en/of producten maar het bouwt ook zeker vertrouwen op. Naast de kennismaking kan het zelfs een verkoopkanaal zijn om potentiële klanten om te zetten naar vaste klanten door middel van email marketing of een offerte systeem. De integratie van social media zoals Facebook en twitter zorgt er ook voor dat klanten zeer snel hun mening kunnen plaatsen op het internet en websites die traag laden krijgen maar weinig geen Facebook likes of google plusjes. Ook eenmanszaken hebben zeker nood aan goede web hosting.