Als je op zoek bent naar betaalbare webhosting omdat je budget niet groot genoeg is of je het geld er gewoon niet voor over hebt dan heb ik een heel goede keus voor jou

Stel je hebt het idee om een eigen website te starten als hobby of je wilt beginnen met internet marketing maar je hebt het budget niet. Wat doe je dan? Je zoekt natuurlijk op google naar betaalbare of goedkope webhosting, zo kwam je waarschijnlijk ook op deze pagina. Nu zullen we je hier op webhostingtop10.be 1 bedrijf aanraden dat al enkele jaren de grootste speler is in Nederland en België als het om betaalbare hosting gaat. Het bedrijf waar we over praten is Versio en levert betrouwbare webhosting aan de prijs van een budgethoster.

Waarom voor versio kiezen?

Als eerste zou ik natuurlijk zeggen de prijs. Je betaald bij Versio slechts 6 euro per jaar voor webhosting. Op dit webhostingpakket kan je dan 25 websites met bijbehorende domeinnamen plaatsen, je hebt 1500 MB schijfruimte en je mag 25 GB dataverkeer gebruiken, ik ben hier nog nooit overgegaan en ik heb meer dan 40 verschillende websites.

Naast de goedkope prijs en wat je allemaal krijg is er ook nog de hoge snelheid, support en gebruksvriendelijk controlepaneel waarmee je makkelijk online kan betalen (online portemonnee) en je facturen eenvoudig nazien. Meer hierover kan je lezen in de Versio review.

 

Comments

comments