VPS Hosting

Er zijn zoveel VPS providers  en elke provider is natuurlijk niet gelijk. Een VPS server huren hoeft niet duur te zijn, WebhostingTop10 heeft een lijst samengesteld van hosting bedrijven die goedkope VPS hosting aanbieden. Dit zonder te oversellen zodat men kan genieten van een kwalitatief goede en snelle VPS. Let wel op, goedkope VPS paketten zijn meestal unmanaged. Dit betekent dat je software problemen meestal zelf moet oplossen. Een basis kennis van Linux is nodig indien men voor unmanaged VPS servers gaat.

Goedkope VPS Hosting Top 5

Enkel de goedkoopste VPS pakketten van de hosting bedrijven zijn weergegeven, op site van het hostingbedrijf vind je VPS pakketten met hogere specificaties. er zijn zowel hosting providers van België als VPS systemen in Nederland.

Bedrijf Prijs RAM Schijfruimte Dataverkeer Waarom?
Versio VPS
€9,99 2048 MB 80 GB SSD 1000 GB Goedkope DirectAdmin
Windows mogelijk
Korting bij 12 maanden
Neostrada €9,95 2048 MB 50 GB 5000 GB Cpanel licenties
Directadmin licenties
Plesk licenties

Nuttige informatie over de virtual private servers

-Versio maakt gebruik van een cloudbox systeem waardoor je in feite je hele server zelf kan samenstellen hoe jij hem wilt. Als je bijvoorbeeld 2 GB RAM neemt dan kan je of 1 VPS met 2 GB ram installeren of je kan ervoor kiezen om 2 servers met elks 1 GB RAM te installeren.

-Bij Godaddy worden Europese klanten ondergebracht in het datacenter in Europa.

-Als je een VPS in Belgie wilt huren dan raden we aan om voor Turtlehost te kiezen.

-Wat is een virtual private server?

-Op zoek naar een Managed VPS server? Een ervaren systeembeheerder beheerd je server en zorgt dat deze up-to-date en veilig is

-De bovenstaande prijzen zijn enkel voor gratis besturingsystemen zoals CentOS of Fedora, Bekijk alle Windows VPS providers.