VPS Hosting in Nederland Vergelijken

De beste kwaliteit voor zo’n goedkoop mogelijke prijs, dat is waar het webhostingtop10.be om draait. En aangezien sommige van jullie specifiek op zoek zijn naar VPS hosting in Nederland hebben we hiervoor een overzicht gemaakt waarbij we 5 goedkope Nederlandse hosting bedrijven die VPS servers aanbieden eens nader bekijken. Dit zijn niet enkel unmanaged servers maar ook managed virtual private servers, deze vind je onder de vergelijkingstabel terug.

Nederlandse VPS servers

Bedrijf Prijs RAM Schijfruimte Dataverkeer Website
Versio VPS €9,99 1024 MB 100 GB 2000 GB Bezoek Website
Neostrada €4,95 512 MB 25 GB 250 GB Bezoek Website
SYlconia VPS €7,99 512 MB 10 GB 1000 GB Bezoek Website
godaddy €4,95 512 MB 10 GB 1000 GB Bezoek Website
Hostslim VPS €9,99 256 MB 25 GB 250 GB Bezoek Website

Zoek je een snelle server? probeer een van de VPS servers met SSD disks.

managed vps in nederland

Van de bovenstaande hosters biedt Versio een managed VPS tegen een betaalbare prijs. Er zijn 2 verschillende support plannen basic en advanced, deze prijs komt bovenenop de standaard prijs van de virtuele servers. (enkel mogelijk met Directadmin controlpanel)

Basic support plan Directadmin – €30,00 per maand

1 keer per maand wordt de server helemaal gecontroleerd, de logs worden nagekeken en alle software wordt geüpdatet. Tevens wordt de server ook helemaal beveiligd.

Advanced support plan Directadmin €50,00 per maand

24/7 wordt server server gemonitord zodat er direct kan worden ingegrepen bij foutmeldingen, storingen. Daarnaast wordt de server maandelijks geüpdatet en beveiligd. De server wordt ook elke maand geoptimaliseerd zodat deze snel draait.

Meer informatie over managed servers

Waarom een VPS server huren in Nederland?

Er zijn veel reden waarom mensen ervoor kiezen om een VPS te huren in Nederland. De grootste reden is natuurlijk de prijs, we moeten er niet omheen draaien, webhosting en andere types van hosting zoals cloud hosting of reseller webhosting zijn grotendeels veel goedkoper in Nederland. Naast de lage prijzen zijn er ook mensen die veel Nederlandse websites hosten en dus i.v.m. hun ranking in google liever een Nederlandse server huren i.p.v. een Belgische VPS.