Domeinnaam Registreren

Een domeinnaam registreren voor je website hoeft niet duur te zijn! Via de onderstaande lijst kan je de prijzen van domeinnamen bij Belgische en Nederlandse bedrijven vergelijken. Dit zijn hosting providers waar je tegen een goedkope prijs online domeinnamen kunt registreren. Als je liever met een bedrijf uit België wilt werken dan raden we je aan om je domeinnamen vast te leggen bij Combell, een betrouwbaar Belgisch bedrijf.

Goedkoop Domeinnaam registreren Top 5

Bedrijf .BE .NL .COM .EU .NET .ORG .INFO Website
Neostrada  €14,95 €10,95 €16,95  €14,95  €16,95 €18,95  €18,95 Bezoek Website

Een domeinnaam registreren kost tegenwoordig niet meer zoveel. De tijden dat de kosten van een domeinregistratie meer dan €50 bedroegen zijn voorbij! WebhostingTop10 heeft een lijst samengesteld van registrar bedrijven waar je goedkoop een domein kan registreren. Om het een beetje overzichtelijk te houden hebben we enkel de meest relevante TLD’s in de lijst verwerkt zoals de .BE, .NL en .COM domeinnamen zodat je de prijzen kunt vergelijken. De registratie van een domeinnaam verloopt per hosting bedrijf iets anders maar het wijst zichzelf allemaal uit. Eerst natuurlijk even kijken of de gewenste domeinnaam vrij is zodat je hem kunt registreren, dit gebeurd automatisch wanneer je een bestelling plaats.

Domeinaam inclusief webhosting

Als je naast een domeinnaam ook op zoek bent naar webhosting dan raden we je aan om even te kijken naar het overzicht van webhostingbedrijven die een domeinnaam inclusief webhosting aanbieden.

Informatie over de prijzen van domeinnamen

De prijs van domeinnamen ligt zoals je ziet niet vast, elk bedrijf bepaalt haar eigen prijs voor de registratie van een domeinnaam.

Waar ligt dan het verschil? wel om eerlijk te zijn is er geen verschil, een domeinnaam is een domeinnaam , niets meer, niets minder. Waar wel een verschil is, is de extensie van de domeinnaam. Zo zijn exotische domeinnamen veel duurder. Bekijk de volledige lijst van alle domeinextensies voor een indicatie van de prijzen.

Domeincheck – is uw domeinnaam vrij?