Company validated SSL certificate – SSL voor uw bedrijf

een company validated SSL certificate is een certificaat wat bij enkele organisaties kan worden afgenomen. Het zorgt ervoor dat de gegevens van uw bedrijf worden weergegeven aan de bezoeker die op uw website komt. Deze certificaten kan men zelf beter niet maken (self-signed) aangezien een self-signed SSL verbinding door de meeste browsers niet herkend wordt. Dit zorgt ervoor dat uw bezoeker en potentiële klant een waarschuwing krijgt van de browser wanneer deze op uw website komt.

Bekijk de prijzen van alle certificaten

Extended Validation SSL certificate

Een extended validation certificate gaat iets verder dan een standaard SSL certificaat. De adresbalk kleurt namelijk groen als iemand op uw website komt, een teken van veiligheid dat vele mensen gerust stelt. De kosten van een extended certificate zijn wel aanzienlijk hoger dan een gewoon certificaat en raden we dus ook enkel aan aan grote webshops of grote bedrijven.

Wildcard en Multi-domain

Met een wildcard certificate is het  mogelijk om meerdere subdomeinen te beveiligen via https. Multi-domain zorgt er dan weer voor dat het SSL certificaat gebruikt kan worden op meerdere domeinnamen, zeer handig voor mensen die werken met Magento multi store.