cPanel reseller hosting

cPanel is een van de meest populaire controlepanelen voor hosting. Het is daarom een zeer verstandige keuze om te kiezen voor cPanel reseller hosting indien je webhosting aan klanten wilt aanbieden. Het grote voordeel dat je hebt als Nederlandse of Belgische reseller van cPanel webhosting is dat er niet zoveel aanbieders zijn in Europa. Het grote deel van de resellers bevindt zich namelijk in Amerika waar cPanel het meest gebruikte controlepaneel is om websites te beheren.

Aanbieders van cPanel reseller pakketen

Rank Bedrijf Prijs Specificaties Website
1 Neostrada €8,49
  • Schijfruimte: 10 GB
  • Dataverkeer: onbeperkt
  • User accounts: 10

Korting op domeinnamen

Als reseller krijg je bij hosting bedrijven goedkopere tarieven voor het registreren van domeinnamen. Dit betekend dat je nog steeds schappelijke prijzen aan je klanten kunt rekenen waarom je toch nog een gunstige winstmarge op behaald.

cPanel in combinatie met WHMCS, online betalen en facturen

WHMCS is de ideale oplossing als je ervoor wilt zorgen dat je klanten automatisch online kunnen betalen via Paypal, 2Checkout, iDeal of andere online betalingsmogelijkheden. Je behoudt een keurig overzicht van klanten die nog moeten betalen en betalingen die al afgerond zijn. Het ingebakken affiliate systeem zorgt er ook voor dat andere mensen jouw hosting kunnen promoten op het internet in ruil voor een commissie.

De registratie modules zorgen er dan weer voor dat je de domeinnamen van jouw klanten automatisch en realtime kunt laten registreren bij bijvoorbeeld TransIP of Namecheap.

WHMCS is beschikbaar bij Hostingmachine voor een meerprijs van €12,90.