.NET Domeinnaam registreren

Als u een .NET domeinnaam wilt registreren dan wordt het aangeraden om eerst de prijzen van verschillende registrars te vergelijken. Bij domeinnamen willen de prijzen van de verschillende registrars, het hostingbedrijf waar je de domeinnaam registreert, wel eens enorm schommelen. Een normale prijs voor een .NET domein ligt vandaag de dag op zo’n €8,00 à €15,00. Registrars die meer dan €15,00 vragen voor de registratie van een .NET domeinnaam raden we meestal niet aan.

Hieronder vind je een overzicht van hosting bedrijven waarbij je voor zeer goedkope prijzen een .NET domein kunt registreren

Een vergelijking van de prijzen bij goedkope hosting bedrijven

Bedrijf Prijs .COM Website
argeweb €6,95 Bezoek Website
Hostingcompany €15,00 Bezoek Website
Neostrada €12,50 Bezoek Website
versio €7,49 Bezoek Website
Godaddy €11,99 Bezoek Website

Waarom kiezen voor een .NET?

De keuze voor een .NET ligt meestal niet zo voor de hand aangezien de meeste bekende extensie voor domeinnamen de .COM is. Helaas zijn er enorm veel mensen die domeinnamen vastleggen en is de kans dus ook groot dat ook de domeinnaam van jouw website al vastligt. Als dit het geval is raden we aan om ofwel een liggend streepje te gebruiken of over te schakelen op een .NET of .ORG. Er liggen geen vereisten vast aan de domein extensie en .NET kan dus ook gewoon gebruikt worden voor een Belgische of Nederlandstalige website.