.NL Domein kopen – Nederlandse domeinnaam registreren

Naast .BE en .COM is de .NL domeinnaam een van de meest populaire domeinnamen in België, mede door de vele bedrijven die zich ook op de Nederlandse markt richten en dus naast hun .BE ook een .NL website openen. De Nederlandse domeinnaam is de laatste jaren kwa prijs enorm gedaald. Het registreren van deze domein extensie kost bij de meeste bedrijven ergens rond de €5,00 à €10,00. We hebben voor u een lijst gemaakt van de goedkoopste registrars zodat je de prijzen kunt vergelijken

Prijsvergelijking registrars .NL domeinnamen

Bedrijf Prijs .NL Website
argeweb €1,95 Bezoek Website
Hostingcompany €9,00 Bezoek Website
Neostrada €4,95 Bezoek Website
versio €3,49 Bezoek Website
Godaddy €12,89 Bezoek Website

Welke registrar kiezen?

Voor .NL domeinen zijn er niet zoveel dingen waar je rekening mee moet houden, de prijs van de registratie is vooral doorslaggevend. Het is wel zo dat je bij Versio en Godaddy ervoor kan kiezen om je domein anoniem te registreren zodat mensen via een WHOIS check kunnen achterhalen dat jij de eigenaar van de website bent. Deze dienst heet WHOIS PRIVACY en vindt je vooral terug bij Amerikaanse hosting providers.

Wat is SIDN?

SIDN is de organisatie die ervoor zorgt dat de .NL domeinnamen geregistreerd kunnen worden. Tevens moet je ook bij SIDN terecht voor de verhuizing van een Nederlandse domeinnaam.