Waarom zou je eigen webspace moeten hueren en waar kan je dit het beste doen? In het volgende artikel laten we je het nu zien van je eigen webspace te hebben en laten we je enkele plekken zien waar je dit goedkoop kan huren.

Iedereen ken webspace wel en de meeste mensen hebben al gratis webspace gebruikt van hun internet provider of van een gratis dienst op het internet. Nu zijn deze diensten natuurlijk niet slecht maar ze zijn in de meeste gevallen wel beperkt met wat ze je kunnen aanbieden.

Gratis webspace

Zo kan je bij sommige van deze gratis diensten je webspace niet kopppelen aan je eigen domeinnaam en dit is natuurlijk zonde. Het koppelen van je webspace aan je eigen domeinnaam is veel makkelijker voor de bezoekers, voor jezelf en voor de zoekmachines. Je bezoekers zullen de naam van je website veel sneller onthouden als deze een leuke domeinnaam is en niet internetprovide.be/webspace of internetprovider.be/~gebruikersnaam.

Het is ook veel makkelijker voor jezelf als je nieuwe berichten gaat plaatsen op je website zodat je die lange en lelijke url niet altijd moet intypen.

Als laatste plaatsen zoekmachines mooie domeinnamen meestal hoger in de zoekmachines. Zo zal je niet zo snel een domein-naam.be of users.telenet.be/website tegenkomen op de eerste pagina van google.

Goedkoop eigen webspace huren

Waar kan je nu het beste goedkoop je webspace huren?

Er zijn enkele bedrijven die dit goedkoop aanbieden, hieronder vind je een lijstje. Omdat we weten dat je graag een lage prijs hebt hebben we enkel de hosting bedrijven geplaatst die webruimte aanbieden voor minder dan 12 euro per jaar.

Bedrijf Prijs per jaar Schijfruimte Dataverkeer Domeinen Opmerkingen Website
Versio €6 1500 MB 20 GB 25 Gratis €50 Adwords Coupon Ga Naar De Website
Hostslim €4,5 1000 MB 50 GB 25 Ga Naar De Website
Mediawax €10 500 MB Geen Limiet! 5 Ga Naar De Website
Bamhosting €12 500 MB 2 GB Geen Limiet! Ga Naar De Website
1eurohosting €12 500MB 10GB 1 Ga Naar De Website

Comments

comments