Als je een website voor je hobby gaat maken, je hebt een eigen bedrijfje of je bent een organisatie dan heb je natuurlijk een webadres nodig zodat geïnteresseerden of de klanten de website kunnen bereiken.

Als je al webhosting hebt dan heb je meestal al een webadres op het internet. Echter is dit adres vaak redelijk lang en ook lelijk. Als je dus een beetje professionaliteit wilt uitstralen dan heb je een eigen webadres of domeinnaam nodig die ervoor zorgt dat bezoekers en dus ook klanten je website op een eenvoudige manier kunnen bereiken maar ook vinden in google.

Waar registreer je goedkoop een webadres?

Er zin natuurlijk enorm veel verschillende bedrijven die allemaal het registreren van domeinnamen aanbieden als dienst. In feite maakt het niet uit waar je je domeinnaam registreert aangezien deze toch allemaal beheerd worden door 1 overkoepelende organisatie. In België is dit DNS die ervoor zorgt dat de registratie van domeinnamen correct verloopt.

Er zijn 2 bedrijven die enorm bekend staan om hun goedkope registratie van domeinnamen. Bij Versio en Transip kan je voor een heel lage prijs domeinnamen registreren die dan een jaar lang op jouw naam en onder jouw beheer komen te staan. Na 1 jaar verlopen deze domeinnamen indien je ze niet verlengt en dan ben je dus niet meer de eigenaar en kan iemand anders ze terug registreren. Zorg er dus altijd voor dat je het goed in het oog houdt wanneer je domeinnaam gaat verlopen.

Hieronder vind je de prijzen voor het registreren van je eigen webadres bij Versio en bij Transip.

Bedrijf .BE .NL .COM .EU .NET .ORG .INFO Website
Versio €2,99 €3,99 €7,99 €4,99 €7,99 €7,99 €7,99 Ga Naar De Website

 

Comments

comments