Als je heel veel websites hebt of enkele grote websites die per dag heel veel bezoekers hebben dan kan je best een webhosting pakket met onbeperkt dataverkeer kopen.

Er zijn nog niet zoveel aanbieders van webhosting met onbeperkt dataverkeer in België en Nederland. Zelf ben ik er nog maar 1 tegengekomen en dat is Turtlehost. Bij turtlehost zijn er geen limieten op het dataverkeer, je kan dus zoveel data verbruiken als je wilt zonder hiervoor extra bij te betalen. Waar wel een limiet op zit bij turtlehost is de schijfruimte.

Als je op zoek bent naar zowel onbeperkte schijfruimte als dataverkeer dan kan je best hosting bestellen bij Hostgator, een van de grootste amerikaanse hosting bedrijven en ook wereldwijd een grote speler op het gebied van webhosting.

Waar je wel rekening mee moet houden is dat er eigenlijk nooit sprake is van onbeperkt dataverkeer en onbeperkte schijfruimte. Er is sprake van FUP of Fair Use Policy. FUP wilt zeggen dat je zoveel mag gebruiken tot dat het hostingbedrijf vind dat je vergeleken met andere gebruikers te veel dataverkeer of schijfruilte verbruikte. In dit geval kunnen ze je websites suspenden, ze zijn volledig in hun recht want het staat in hun terms of service .

Comments

comments