Als er een ding is waar de beginnende webmaster naar op zoek is dan is het wel voordelige hosting.

Als men denkt aan goedkope hosting dan denkt men vaak aan landen zoals Amerika of Duitsland. Niets is minder waar want België en Nederland zijn een van de goedkoopste landen als het gaat om shared hosting (vooral Nederland). Dedicated servers en VPS servers zijn dan vaak wel weer goedkoper in Duitsland en Amerika.

Bij Versio kan men hosting vinden aan een voordelige prijs. Deze hosting is voor zowel Nederlandse en Belgische websites geschikt, de bezoekers gaan hier geen last van ondervinden. Het is trouwens zo dat de meeste Belgische hosting bedrijven misschien wel opereren vanuit België maar bij een groot deel van deze bedrijven staan hun webservers toch nog altijd in Nederland. De reden hiervan is dat Nederland gewoonweg veel goedkoper is dan België om dedicated servers in onder te brengen.

Bedrijf Prijs Ruimte Dataverkeer Domeinen Kortingcodes Betalen Kan Via Website
€0,50 1,5 GB 20 GB 25 Ga Naar Website
€0,83 2 GB Geen Limiet! 15 (1 gratis domein) Ga Naar Website
€5,00 1 GB Geen Limiet! “starter” 10% korting op alle eerste aankopen Ga Naar Website
1,00 3 GB 30 GB Ga Naar Website
€5,00 onbeperkt onbeperkt onbeperkt Ga Naar Website

De prijzen van deze webhosting begint vanaf 0,5 euro per maand bij Versio en gaat tot maximaal €2,42 per maand bij Vibit. Je bent dus maximaal 12 euro kwijt per jaar aan hosting als je een van de bovenstaande goedkope hosting bedrijven gebruikt om je website te hosten.

Comments

comments