Wat is nu de beste hosting provider van België en Nederland en waarom zou je je website bij dit bedrijf moetten laten hosten.

In feite is er geen beste hosting provider aangezien iedereen verschillende eisen stelt aan zijn hosting. Niet iedereen moet evenveel sites hosten of even goede ondersteuning hebben aangezien er mensen zijn met veel kennis die het zelf wel kunnen oplossen maar natuurlijk ook mensen die goede ondersteuning nodig hebben om hun site online te kunnen krijgen en probleempjes op te lossen.

Ik kan natuurlijk enkel maar uit eigen ervaring spreken en deze ervaring toont een voorkeur voor Versio.

Waarom versio als hosting provider?

Waarom heb ik voor Versio gekozen als hosting provider? De voornaamste reden was natuurlijk de prijs. Voor slechts 6 euro per jaar kan je 25 domeinen hosteen en je krijgt maar liefst 1500MB schijfruimte en 20 GB dataverkeer per maand .

Dit waren natuurlijk de voornaamste redenen waarom ik vroeger voor Versio heb gekozen. Ik ben zelf nu al zo’n 2 jaar bij Versio en ik heb dit bedrijf zien evolueren van middelmatige host naar een host die echt naar haar klanten luistert. Zo is er een vraag en antwoord sectie aangemaakt waar klanten hun vragen kunnen stellen. Deze vragen kunnen dan beantwoord worden door iedereen die toegang heeft tot het vraag en antwoord gedeelte. Ook de support is best goed voor een bedrijf met meer dan 10000 verschillende klanten, je email wordt dezelfde dag nog beantwoord en vaak zelfs al in een uurtje of 2.

Naast de goede support is Versio een hosting bedrijf dat meegaat met zijn tijd. Enkele voorbeelden hiervan is automatische registratie van domeinnamen en afhandeling van webhosting bestellen. Een eigen API waardoor resellers van Versio enorm veel kunnen aanbieden aan hun klanten. Een online portemonnee waardoor de betaling extra makkelijk verloopt en minder kostelijk is. En natuurlijk ook het gebruiksvriendelijke controlepaneel waarmee men bijvoorbeeld snel de facturen kan bekijken en de domeinnamen in categorieën kan opdelen.

Ik ben zeer tevreden over Versio en ik daag je uit om dit bedrijf ook uit te proberen, je gaat er zeker geen spijt van hebben. Voor mij is dit zeker de beste hosting provider die ik ooit heb uitgeprobeerd en dit zijn er veel geweest.

Website: Versio.be

Comments

comments