Wat is nu juist een webhosting service en welke zijn de beste? Lees het in dit artikel.

Als je je website online wilt zetten en beschikbaar maken voor andere mensen via het internet dan moet je gebruik maken van een webhosting service. Een webhosting service is in feite niets meer dan een reeks services waaronder het voorzien van eigen virtuele schijfruimte, eventueel een database en ook een domeinnaam. De combinatie van al deze services zorgen ervoor dat andere mensen jouw website kunnen bereiken aan de hand van een bepaalde domeinnaam.

 

De beste webhosting service

Er zijn veel webhosting bedrijven maar er  bestaat geen beste webhosting service. Hoe goed de hosting is hangt volledig af van jouw eisen. Zo kan het zijn dat je gewoon veel schijfruimte of dataverkeer wilt maar het kan ook zijn dat je met minder toekomt maar een heel goede ondersteuning wenst.

Over het algemeen is de ondersteuning bij goedkopere hosting bedrijven iets minder. Dit wilt echter niet zeggen dat de ondersteuning slecht is, het kan gewoon wat langer duren aangezien deze goedkope hosting bedrijven meestal ook een enorm groot aantal klanten hebben.

Een van de goedkopere hosting die een goede ondersteuning geeft en ook veel waarde voor je geld geeft is Versio. Versio is op een zeer korte tijd een van de grootste spelers in de Benelux geworden op het gebied van goedkope hosting.

Comments

comments