Meerdere websites hosten op 1 hosting!

Webmasters die meerdere website willen hosten op 1 hosting pakket zonder hier reseller hosting voor te moeten bestellen hoeven niet verder te zoeken. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van alle webhosting providers die hosting aanbieden waarbij je meerdere domeinnamen of websites kan plaatsen op 1 webhosting pakket. De onderstaande lijst zijn GEEN reseller pakketten en dus ook veel goedkoper.

Overzicht hosting met meerdere websites mogelijk

Rank Bedrijf Prijs Specificaties De pluspunten
1 Versio

Versio

€2,50
  • Schijfruimte: 5 GB
  • Dataverkeer: Onbeperkt
  • Websites: 25

Snelheidstest: 0,60 sec*

Versio review
Goedkoop
veel dataverkeer
veel sites op 1 pakket
2 Neostrada €2,54
  • Schijfruimte: 15 GB
  • Dataverkeer: onbeperkt
  • Websites: onbeperkt

Snelheidstest: 0,37 sec*

Neostrada review
Veel schijfruimte
Onbeperkt dataverkeer!
Onbeperkt aantal sites op 1 pakket
Goedkope domeinnamen
3 Combell

Belgisch Hostingbedrijf

zakelijke hosting

€9,33
  • Schijfruimte: 50 GB
  • Dataverkeer: onbeperkt
  • Websites: 4
Gratis domeinnaam
Combell shield: Bescherming tegen hacking en malware aanvallen
Aanbevolen voor zakelijke klanten
Onbeperkt dataverkeer
Snelle SSD hosting
Actief sinds 1999!

Wie heeft webhosting met meerdere websites of domeinnamen nodig?

In feite is het voor iedereen zeer handig om een webhosting pakket te bestellen waarbij men zonder extra kosten kan uitbreiden en dus meerdere websites of domeinnamen op je webhosting pakket kan plaatsen indien nodig. Deze pakketten zijn enorm populair bij webdesigners die de websites van hun klanten willen onderbrengen zonder zelf een server te moeten huren. Een andere groep waarbij deze vorm van webhosting enorm populair is, zijn de affiliate webmasters. Deze webmasters zetten enorm veel websites op en dit kan enorm duur uitkomen indien je voor elke website een nieuwe hosting zou moeten aanschaffen. De gemiddelde prijs van een webhosting pakket ligt rond de 1 à 3euro bij de meeste hosting providers. Dit wilt zeggen dat een webmaster die 30 websites online wilt plaatsen al gauw zo’n  30 à 90 euro kwijt zou zijn indien deze gebruik zou maken van hosting waarbij maar 1 website kan gehost worden.

Ben je ook op zoek naar de goedkoopste en beste aanbieder om je domeinnamen te registreren? Bekijk het overzicht van domein registrars!