Sinds kort heeft Versio VPS systemen met een Belgisch en Engels IP beschikbaar gesteld voor hun klanten. Nu hebben ze dit uitgebreid naar hun webhosting pakketten.

Versio blijft zijn klanten verrassen door steeds nieuwe dingen toe te voegen voor hun klanten. Nu is het mogelijk om goedkope webhosting in belgië te bestellen bij Versio. het is wel zo dat de hardware in het datacenter waar versio momenteel gevestigd is (datahouse) blijft. Je krijgt wel een Belgisch IP adres waardoor het lijkt alsof je server echt uit België komt.

Het hebben van een IP adres van het land van je website kan vele voordelen hebben. Zo hebben zoekmachines zoals google een voorkeur voor websites die een IP adres hebben van het land van de domeinnaam. Als je dus een .be website hebt dan wordt het aangeraden om ook een IP adres uit België te hebben waaronder je site geplaatst is.

De prijs van de webhosting blijft hetzelfde, dit komt dus op 0,5 euro per maand of 6 euro per jaar voor het kleinste hosting pakket van Versio. Het is ook mogelijk om een ander IP adres te krijgen voor alle grotere pakketten en ook de reseller pakketten en Dedicated servers.

Je hebt de keuze uit de volgende IP adressen:

  • Nederland (standaard)
  • België
  • Engeland

Bekijk het volledige aanbod op Versio.nl

 

Comments

comments