One.com staat al jaren bekend als een van de grootste webhosting bedrijven in Europa en heeft enkele troeven die we nader zullen bekijken in deze One.com review.

Specificaties van One.com webhosting:

Website https://www.one.com
Prijs €1,50
Diskspace 15GB
Bandwith Unlimited

One.com dataverkeer is onbeperkt

Wat direct opvalt is de dataverkeer die je bij een one.com hosting pakket krijgt namelijk ongelimiteerde dataverkeer. De diskspace moet voor de meeste mensen ook zeker genoeg zijn.

One.com hosting is vooral zeer goed voor mensen die net hun eerste website met een eigen domeinnaam gaan opzetten en gebruik willen maken van de one webeditor. Voor mensen die veel kennis hebben van sites maken en webhosting zijn er andere hosting partijen die waarschijnlijk voordeliger zullen uitkomen. Hou er wel rekening mee dat deze hosting providers meestal geen webeditor aanbieden.

Gratis Extra’s

Dat One.com zich vooral richt op de beginnende webmaster en de hobbysites kunnen we zien aan de vele extra’s die ze bieden zoals de webeditor, de fmogelijkheid om makkelijk een fotoalbum aan te maken. Maar natuurlijk kunnen ook andere dingen zoals Joomla, Magento en WordPress geïnstalleerd worden bij onecom.

De Cloud Drive

Dankzij de Cloud Drive van One.com kan je makkelijk bestanden online bewaren zodat je altijd een backup hebt van je bestanden.

Domein registreren bij One.com

Qua domeinen registreren is One.com zeker niet de goedkoopste maar zeker ook niet duur. Aangezien de meeste mensen die een hosting pakket afnemen bij One.com slechts 1 domeinnaam zullen hebben maakt het kleine prijsverschil met andere hostingproviders ook niet zoveel uit. Je betaald 8 euro excl. voor een .be domeinnaam en 6 euro voor een .nl domein.
De betaling bij one.com kan via Paypal of creditcard en ook via een gewone overschijving via de bank voor klanten vanuit België of Nederland.

Ga naar de site van One.com

Andere hun ervaring met One.com

Comments

comments